Nagyon félek, hogy tönkremegy a szép átlagos alkatom! Mert pár hete nem esik semmi étel jól, és pár falaton kívűl nem megy le semmi semmilyen kajából. Mit csináljak hogy legyen újra étvágyam? Mert mellette sportolok is, és sajnos már 3 kilót leadtam.
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 14:28
1/3 anonim válasza:
Menj el orvoshoz,ő biztos tud segíteni!
2/3 anonim válasza:
Peritol tabletta! De ki kellene vizsgálni, vannak alattomos betegségek. Első lépésként Házi orvos!
Ez pedig a Biblia ígérete amit én magam is nagyon várok.
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé."
3/3 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, nálam mentális eredetű a jelenség. Én még örülök is a fogyásnak.
Háziorvos vagy dietetikus. Az első lehet elküld vérvételre, abból sokminden kideríthető. A másik meg össze tud állítani valamilyen tápláló, egészséges étrendet neked. De ő is azt akarja majd tudni először, áll-e valamilyen betegség a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!