Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Meddig bírja egy átlagos...

Meddig bírja egy átlagos ember izolációban, anélkül hogy megbolondul?

Figyelt kérdés

2020. szept. 12. 20:08
A kérdező szavazást indított:
1 nap
1 hét
1 hónap
3 hónap
6 hónap
1 év
2 év
5 év
10 év
Élete végéig.
21 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Én sokáig bírnám, mert alapból idegesít körülöttem mindenki.
2020. szept. 12. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapot jelöltem, de az izoláltságban és az átlagos emberek közt is nagy a szórás. Valaki már 1 hét szobafogságtól is megbolondul, más meg börtönben is kibír 3 évet. Én nagyon magamnakvaló vagyok, ha amúgy mindenem meglenne, kaja, hobbik, stb, 1-2 évig még jól is érezném magamat.
2020. szept. 12. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Típus és helyzet függvénye .
2020. szept. 12. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. De igazi maradandó megbolondulás szerintem a magánytól majdhogynem kizárt. A Számkivetett című film is jó példa arra, hogy sokat ki lehet bírni egyedül. Nem jó, meg néha picit be is csavarodik az ember, de nem véglegesen és nem kórosan.
2020. szept. 12. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem én kibírnám egyedül, persze testi kontaktus hiányozna picit, de ha mindenem meg lenne nem zavarna.
2020. szept. 12. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Súlyosan szociofób emberek így élik le az életüket.

De az alföldi tanyákon is találhatsz 20 éve özvegy nénikéket, akik azóta a kutyához nem szóltak.

2020. szept. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!