Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy hízzak gyorsan? (Minden...

Hogy hízzak gyorsan? (Minden áron)

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és nagyon vékony

Nagyon zavar mindent megtennék hogy fel szedjek pár kilót

166 centi vagyok és 44 kiló:(

Étvágytalan vagyok viszont nincs e.ü problémám

A családba mindenki kövér

2021. jún. 12. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen! Mindenképpen szükséged lesz tömegnövelőre. Én anno 4hét alatt olyan 5kilót szedtem fel vele. Egyébként Jumbot szedtem, aszem scitec-es volt. Naponta legalább 3x kell enned. Lefekvés előtt főleg. Nagy kalória tartalma van a napraforgómagnak meg nutellás túrónak. Ha folyamatosan több kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz, akkor előbb vagy utóbb, hízni fogsz. 30/f.
2021. jún. 12. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod

Nem küldöd el milyen tömegnovwlot használtál ? kérlek szépen

2021. jún. 12. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg olyan kajákat enni, amik kalóriadúsak kis adagban is. Banán, olajos magvak, avokádó, zsíros tejtermékek. Esetleg turmixot ezekből, és akkor nem is eszel, csak iszol. Ebbe beleteheted a tömegnövelőt is, úgy azért már elég tápláló.
2021. jún. 12. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy nincs eü problémád. Glutén és tej intolerancián voltál? Féreg és gomba (vizelet tenyésztéses) vizsgálaton is? Furcsa, ha a családodban egyedül te vagy vékony és te kórosan.
2021. jún. 13. 02:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztosan! van egészségi problémád, ha kórosan sovány vagy és átvágytalan is.

Glutén, laktóz, kazein vizsgálat megvolt? Ha nem, hajrá.

2021. jún. 13. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!