Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sajnos nagyon lefogytam az...

Sajnos nagyon lefogytam az utobbi idoben,sok pialas alig ettem sok cigi depresszio stb stb hiznom kellene es lehetoleg gyorsan tehat mit zabaljak hogy gyorsan hizzak?

Figyelt kérdés
Teszta kenyer edesseg udito napolyi zsiroskenyer nutella tejtermek tojas sajt stb ismerosok ezeket mondtak van meg vmi otlet?
2021. jún. 9. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Annyi a lényeg hogy több kalóriát egyél mint amennyit elégetsz, ezt viszont bármiből beviheted.
2021. jún. 9. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
34%

Nem zabalni kene egeszsegtelen szarokat, hanem normalisan etkezni.

Hizasnal is kell kaloriat szamolni, csak nyilvan ilyenkor az alapanyagcseredhez kepest+300-500 kaloriaval tobbet kell enni.

Egyebkent egeszseges nem akarsz lenni, csak a hizas a lenyeg?

2021. jún. 9. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nem filmszerep kedveert akarsz gyorsan hizni. Az emlitett taplalkozas olyan bazi egeszsegtelen, hogy a masik iranybol adnal pofont a raadasul ettol elszokott szervezetednek, a majadnak. Teljesen ertelmetlen.

Azt kell enni, amitol jol erzed magad, jolesik. Fokozatosan kell. Egyel husit fott krumplival, de zoldsegeket is, es szarsagokat ne.

2021. jún. 9. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!