Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg anorexiás lennék?

Tényleg anorexiás lennék?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok, volt idő hogy depresszió miatt éheztettem is magam (iskolai bántalmazások,nagymamám halálának végignézese), de azthittem el fog múlni és ha már rendesen eszem hízni fogok viszont azóta már 2 év telt el és még fogytam is, nem vettem észre magamon csak mikor az orvosom mondta, de akkor nem értettem vele egyet, most viszont már kezdek rajta el gondolkodni.Lehetek anorexiás vagy csak az előző éheztetés es depreszió miatt nem vagyok képes hízni?(Lehet, hogy buta kérdés, és hogy egyértelmű a válasz,de elég nehéz be ismerni saját magadnak mikor ebben a helyzetben vagy, szóval kérlek ne bántsatok.) Már nem tudom mit hidjek, és már kezdek bedilizni.

2020. júl. 25. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az anorexia mentális betegség. Kövérnek látod magad, és elérhetetlen vékonyságot hajszolod, naponta több órát edzel, 500 kcal fölé nem igen mész.

Ha rossz hangulat miatt nem eszel, az NEM anorexia (persze attól még nem jó, de nem anorexia).

2020. júl. 25. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit eszel és mennyit egy nap? Milyennek látod magad, tetszik, amit a tükör mutat, milyen gyakran méred magad? Hány kiló vagy, milyen magas?
2020. júl. 26. 00:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha látod, hogy vékony vagy, és a depresszió miatt nem volt kedved enni, akkor nem vagy anorexiás. Akkor lennél anorexiás, ha túl soványan is kövérnek látnád magad, és fogyni akarnál.
2020. júl. 26. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!