Anorexiás lennék vagy valami más?
Sziasztok!
Kiírtam már egy kérdést ezzel kapcsolatban, de sajnos törölték. De lényeg a lényeg, hogy nagyon kövérnek látom magamat. Folyton a kajáról beszélek és ezt a családom unja is. Mindig a súlyom mérem és, hogy mennyit fogytam. Edzek egy kicsit de csak is azért, hogy ledolgozzam a bevitt kalóriákat. Kalóriával kapcsolatban folyamatosan nézegetem, hogy mi mennyi.
Magasságom:159-160
Súlyom:45-46-47
Derekam:60-cm
Csak ezen jár az agyam. Anyukámmal is beszéltünk erről és ő azt mondja, hogy szerinte meg inkább gebe vagyok. Van egy bizonyos kalória mennyiségem (ami 1000) ha ezt túl lépem akkor meg meghánytatom magamat. Rendszeresen sírok a tükör előtt stb... Azt elszeretném mondani, hogy csak a hasam és a derekammal nem vagyok egyáltalán megelégedve, nem pedig az egész testemmel.
Kérem aki tudjon segítsen!
Előre is köszönöm a normális válaszokat és bocsi a helyesírási hibákért!
A magasságodból 110 az ideális testsúlyod.
Tehát 160-110= 50.
Amennyi kiló vagy, az pont megközelíti az ötvenet.
Ne aggódj, nem vagy anorexiás:)
Én is nagyon vékony voltam, vékonyabb, mint te. De én egy betegség miatt.
Tényleg ne aggódj nagylány (már ha lány vagy :D) , minden rendben van💞
(Előző vagyok)
Másrészt pedig: ne hánytasd magad. Nincs okod rá, és ez az egészségednek sem jó. Hidd el, szép vagy!!!
Fogadd el magad. Ha gondolod írhatsz is nekem. Nem vagyoj pedofil, aki rámászik kislányokra.
16 éves gimnazista lány vagyok, és szívesen meghallgatlak. Persze ha szeretnéd. Nem erőltetek semmit.
Gondolj pozitív dolgokra, hogy milyen szép vagy, milyen szerencsés vagy. Másnak nincs keze, nincs lába, más nem látja ezt a gyönyörű világot, más szegény és van, hogy éhesen fekszik le aludni. (persze nem azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem rossz, ami veled van)
Fogadd el magad! Minden lány szép!
Pont annyi kiló vagy, amennyinek kell lenned.
Dagadtnak látod magad? Szerintem egyáltalán nem vagy az. Sőt, szerintem még híznod is kéne picit.
Remélem tudtam valamit segíteni. :)
Szerintem ez már beteges, anorexiásokra, bulimiásokra jellemző gondolatok.
18-as BMI-vel nem kövér vagy, hanem sovány. A 60-as derék karcsúnak számít.
50 kg már a normál tartományba esne. 1000 kcal koplalásnak számít, ennél sokkal többet kellene enned, hogy minden fontos tápanyagot bevigyél. Mivel fejlődésben lévő fiatal vagy, ennek hosszabb távon sok negatív következménye lehet.
Ajánlom neked ezt az oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!