Így lehet szedni a magnéziumot?
Figyelt kérdés
Eléggé szorongok és talán depressziós is vagyok .
Az lenne a kérdésem, hogy délelőtt szoktam bevenni egy magneb6 stressz kontrollt , illetve ha este vennék még be 250 mg os Béres magnéziumot okozhat-e valamit ?
Olvastam, hogy a szorongás meg az ilyen dolgok eléggé használják a magnéziumot a szervezetből .
Naponta szoktam almát meg banánt is enni, ha ez számít valamit :).
2021. febr. 20. 16:09
1/3 anonim válasza:
Ha túladagolod a magnéziumot, akkor meghajt, más bajod nem lesz töle. Viszont ennek segítségével meg tudod határozni, mennyi az, amire még szükséged van és mi az, ami már sok.
2/3 Ignis Subdialis válasza:
Hát ebből biztos nem adagolja túl a magnéziumot. A hasmenés meg a nem megfelelő adagolás jele. A MagneB6 stress control magnéziumtartalma magnézium-oxidból származik, amiből szinte semennyire sem szívódik fel a magnézium. A Béres magnéziumának is jó része ugyanebben van, tehát az se szívódik fel. Viszont a Béresben van egy kevés jól felszívódó magnézium is, tehát abból lehet készülni kb. 50 mg magnéziumra összesen, ami felszívódhat. Szedhetnél jól felszívódó magnéziumot is, van egy csomó.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani? :D
2021. febr. 20. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!