Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hányszor szoktál enni és hánykor?

Hányszor szoktál enni és hánykor?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Délutánig max egy szendvicset eszek, vagy maradekot, aztan 4kor mikor kesz a főtt kaja 1x, majd este 7-8 korul megint egyszer a főtt kajabol.
2021. jún. 7. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Fél 7-kor reggelizem

11 vagy 12-kor ebédelek, főtt kaja

16.15 vagy 17-kor uzsonna vacsi

2021. jún. 7. 13:35
 3/8 Metionin ***** válasza:
51%

4x

10-12 között hideg kaja

15-16 között meleg kaja

18-19 között meleg kaja

21-22 között hideg kaja

későn fekszem és reggel nem tudok enni

2021. jún. 7. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

5-6x, mikor hogy.

- reggeli-tízórai hideg, szendvics, müzli, zabkása, ilyesmik

- meleg ebéd

- uzsonnára valamilyen gyümölcs sajttal vagy gyümölcssaláta, néha házi gluténmentes keksz/sós apróság

- vacsira könnyű meleg étel (tartlamasabb leves, rántotta, ilyesmi)

- lefekvés előtt pár szem keksz, magvak vagy müzliszelet

De sokszor még éjszaka is felkelek enni, mert éhes vagyok :D

2021. jún. 7. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Háromszor

08.00 reggeli

14.00. ebéd

20.00. vacsi

2021. jún. 8. 16:09
 6/8 Doros ***** válasza:

Nem élek rendszeresen, húsz éve itthonról dolgozom.

Ha nincs orvosi vagy hivatalos időpontom, akkor nem foglalkozom azzal, hány óra van.

Nagyon ellenezném, ha bárki időre akarna etetni, akár ajánlat szintjén is.

Ez részben a gyerekkorom nem hegedő sebe: kikiáltottak rossz evőnek, innentől nem ehettem akkor, amikor nekem jólesett volna. Amint lehetett, elkerültem a hétvégi családi ebédeket is.

2021. jún. 8. 20:42
 7/8 Csakegysajt95 ***** válasza:
Változó. Több műszakban dolgozok, de hétvégén is teljesen random mikor eszek. Reggeli az olyan 10 óra köré esik, de van hogy reggel 6-kor bekapok valamit. Főtt kaját általában egyszer eszek, estére valamit keresek a hűtőben 😀
2021. jún. 9. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ált10kor kelek,eszem1kis tál gabonapelyhet,tejjel,csokival,utána tejes kávét,bele 3kocka csoki.Ebédre vátozó,h milyen főtt kaját.Állandó délutános vagyok.A melóban egésznap gyümit csipegetek,néha túrókrémet v túró rudit.Este salit eszem:Aldiban lehet kapni brokimixet,rakok bele magvakat,tojást,tonhalat,többféle sajtot,és teát iszom hozzá.Ngayjából3-4óránként eszem,kivéve a melóban,mert ott egésznap gyümit,ahogy írtam.Nekem ez az étkezési forma vált be,a mértékletesség.Mindent eszem,de mértékkel,tök egészséges és vékony vagyok,bár ez utóbbiban a napi50p torna is segít valszeg.
2021. jún. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!