A diéta, fogyás ennyire kihathat az idegrendszerre, mentális egészségre?
teljes mértékben egyetértek az elsővel. Én is szálkásitok de ráérősen. Két hónap alatt fogytam 2kilót..és kicsit sem éhezek. Sokszor csak azért vacsorázom mert már megszoktam pedig tudom, hogy jót tenne ha a vacsorát is kiiktatnám.
A minőségi kajáláson sok múlik. Én ha délben megeszek 70g (szárazon mérve) quinoát kb 150g vörös káposztával, fél kápiapaprikával kb 50g uborkával meg hozzá mondjuk 120g lazacot akkor estére nem vagyok éhes.
Illetve nem vagyok rossz mentális állapotban sem. Az esetedben a téves meggyözödés az ami kiváltja a pánikrohamot. Bebeszéled magadnak. A pánikroham nem más mint a túlgondolt negatív gondolatok következménye.
Persze. Ha egy diéta neked való, jól van összeállítva, élvezetes, az pozitívan hat az életritmusodra is.
Ha viszont diéta alatt durva fogyókúrát, koplalást, megvonásokat, lemondásokat takar amivel csak szenvedsz, az rossz hatással van az életed minden területére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!