Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki akarok próbálni magamon...

Ki akarok próbálni magamon egy érdekes kísérletet. Vajon hány napig bírom evés nélkül? Tanácsok, hogy sokáig bírjam? Minimum egy hétig szeretném, de jó lenne megdönteni Jézus rekordját :D.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, szeptemberben megyek egyetemre. Nyáron semmi dolgom, nem kell dolgoznom, nem lenne baj, ha teljesen legyengülök egy időre. Vitamincsomagot rendeltem, hogy legalább vitaminhiányom ne legyen. Tudom, idiótaság éhezni, de ez inkább kíváncsiság. 86 kg-os fiú vagyok, 170 cm magas. Bőven van miből fogyni. Tudom, aki látja le akar majd beszélni. Konkrétan tudatosan azt szeretném, hogy az izomzatot és a zsírt is lebontsa a testem, szinte teljes egészében. Egészségtelen, de nagyon akarom. Tanács valami? Sót, egyebet kéne pótolni?

2021. máj. 27. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1 hét túlélhető, egy hónap már nehéz, azután már súlyosabb egészségügyi károsodásokra kell számítani.
2021. máj. 28. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Jó eséllyel rosszul leszel már csak attól is, hogy napokig éhgyomorra szeded marékszámra a vitamint, de ez most gondolom mindegy.

A leadott néhány kiló többszörösét fogod magadra szedni a "kísérlet" végeztével, ezt is jó ha tudod.

Az agyunk szénhidráttal működik, és ezt szerencsétlen szervezeted megpróbálja majd az utolsókig előállítani valamiből bármi áron. Ha sós vizet iszol, az ezen nem fog segíteni.

Nehéz érdemben válaszolni erre az eszement kérdésre, de ha nagyon muszáj mondani valamit, akkor javaslom, hogy legalább cukrot mindenképpen vigyél be.

2021. máj. 28. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert. Majd írd meg, hogy mi lett hamarabb. Összeestél valahol, vagy kihullott a hajad a vitaminhiánytól.
2021. máj. 29. 01:11
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
Hulye vagy
2021. máj. 29. 21:23
 15/15 Dagadozó Agy ***** válasza:
44%

Helló!

A rekord több, mint 1 ev szilard laja nelkül:

[link]

De a csávó folyamatos orvosi ellenőrzés alatt állt. Te is keress orvost, aki felügyel. Orvos nélkül ne vágj bele.

Infarktus kockázata nagyon magas ilyenkor pl.

Fokozatosan szokták leépíteni a bevitt kaja mennyiséget jól bejáratott módszer szerint. Aztán az ujra evés is fokozatosan megy. Vannak egészségügyi böjtök, keress hozzáértő szakembert.

Előtte-utána fotót meg naplót csinálj!

Csak óvatosan!

2021. máj. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!