Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudom, hogy beteg vagyok. De...

Tudom, hogy beteg vagyok. De nem tehetek róla. :S Mitcsináljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok 170 cm és 58 kg.

Alig eszek valamit már egy hete és hashajtót is szedek....még sem fogyok szinte semmit. Kérlek ne gyertek azzal,hogy bulémiás vagyok. Mert igen az vagyok. Egy darabig leálltam vele még fiatalabb koromban. De most újra elkezdődött. Ha szomorú vagyok valamiért akkor ez történik. Egyébként azt mondják,hogy szép alakom van és az arcomat is szépnek szokták mondani. De szerintem csak azért,hogy ne bántsanak meg. Nagyon rossz az önképem...és csak akkor jönne helyre ha fogynék pár kg-ot. A szexhez már egyáltalán nincs kedves meg erőm sem ez miatt...pedig régen kész szexmániás voltam. :D De mára már semmi :/ Mitcsináljak,hogy jobban letudjak fogyni és élhessem az életem ? Mert a barátom nem sokára meg unja ezt.Köszi a választ.

2010. aug. 24. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

11:51-es vagyok.

mért szerinted a pszichológus meg a pszichiáter nem szakember??nyilván azért írtuk.

tessék itt van konkrétan én is hozzá jártam.

Dr. Pászthy Bea

Beosztás: osztályvezető klinikai főorvos

Tudományos fokozat: Ph.D.

Telefon: 459-1500/52785, 52764

Belső mellék: 52764

Szoba: 1083 Budapest, Bókay János u. 53., III.emelet

2010. aug. 24. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem tenném...Én is ezt műveltem évekig,hashajtóztam, koplaltam és sokszor durván piáltam.Most itt vagyok 18 évesen szinte tönkremenve,isten tudja milyen bélgyulladásom van(még nem derült ki)depressziós vagyok,kihullott a hajam,megváltoztak a vonásaim...stb.

Most már változtatnék, szeretnék rendes életet élni, de már késő.Valószínűleg kórházba fogok kerülni, pedig itt az iskola, le kéne érettségiznem,építeni a jövőmet de én elrontottam mindent...

Nagyon gondold át Te melyik utat választod.

18/L

2010. aug. 24. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:

drága leányzó!!!

ne tedd tönkre magad!!neked pontosan ideális a testsúlyod!!!!én 160 cm magas és szintén 58 kilo vagyok,na nekem lehetne fogyni.és akarok is csak nem olyan könnyű még annak sem akinek van miből fogynia.neked viszont nincs mit leadnod!!!tényleg kérj segítséget !!!addig még nem késő,amíg el nem hatalmasodik rajtad ez az egész betegség!!!lépj minél előbb!!keress fel olyanokat akik kigyógyultak ebből a betegségből mert csak ők tudnak igazán neked segíteni!!

sok sikert neked!

24 éves anyuka

2010. aug. 24. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!