Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudom, hogy beteg vagyok. De...

Tudom, hogy beteg vagyok. De nem tehetek róla. :S Mitcsináljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok 170 cm és 58 kg.

Alig eszek valamit már egy hete és hashajtót is szedek....még sem fogyok szinte semmit. Kérlek ne gyertek azzal,hogy bulémiás vagyok. Mert igen az vagyok. Egy darabig leálltam vele még fiatalabb koromban. De most újra elkezdődött. Ha szomorú vagyok valamiért akkor ez történik. Egyébként azt mondják,hogy szép alakom van és az arcomat is szépnek szokták mondani. De szerintem csak azért,hogy ne bántsanak meg. Nagyon rossz az önképem...és csak akkor jönne helyre ha fogynék pár kg-ot. A szexhez már egyáltalán nincs kedves meg erőm sem ez miatt...pedig régen kész szexmániás voltam. :D De mára már semmi :/ Mitcsináljak,hogy jobban letudjak fogyni és élhessem az életem ? Mert a barátom nem sokára meg unja ezt.Köszi a választ.

2010. aug. 24. 11:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

jóérzés nemenni és fosni a hashajtótól?

mert biztos élvezed ha csinálod.

hsa rosszlenne nemtennéd.

2010. aug. 24. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy beteg vagy, tudod, hogy veszélyes amit csinálsz, mégis csinálod. Normális vagy?

Simán le tudsz fogyni (bár nem kéne neked fogyóznod), csak sportolnod kéne, és egészségesen enned. Én 70 kilóról fogytam le 4 hónap alatt 60-ra úgy, hogy zsírégető tornáztam hetente 2-3x, és nem tömtem a fejem mindenféle egészségtelen, zsíros kajával.

20L

2010. aug. 24. 11:50
 3/13 anonim válasza:
100%
Ez egy komoly betegség, ami nem fog csak úgy elmúlni. Ha fogysz sem lesz egyszerűbb, sőt, csak még nagyobb lesz a késztetés, hogy folytasd. Mivel felismerted már, hogy beteg vagy talán azt is sejted, hogy gyógyulnod kellene, nem fogynod. Gyógyulásban pedig csak pszichológus fog segíteni. Keress rá neten, sokaknak lehet e-mailt írni, és ők megmondják, mit javasolnak, bár a terápia valószínűleg elkerülhetetlen!
2010. aug. 24. 11:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
keress fel egy pszichiátert.
2010. aug. 24. 11:51
 5/13 anonim válasza:
100%

Pszichológus? Pszichiáter?

A gyakorikerdesek.hu-n nem fogsz rá normális választ kapni, sok hülye azt hiszi hűdenagyot mond. Menj el szakemberhez.

2010. aug. 24. 11:52
 6/13 anonim válasza:
57%
11:48-nak és 11:50-nek pedig csak annyit üzennék, hogy fingotok sincs erről, így kár volt válaszolni. Aki normális testsúlyú, az nem fog fogyni egy kis tornától, meg zöldségzabálástól. Üdv
2010. aug. 24. 11:52
 7/13 anonim válasza:

Ha tudod hogy beteg vagya kkor miért akarsz még fogyni? Miért nem mész orvoshoz?

És ha fogyni akarsz miért nem próbálkozol diétával a kínzás helyett?

2010. aug. 24. 11:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Ahogyan egy elöttem levő írta. ha normális a testsúlyom akkor nagyon nehezen fogyok...szinte lehetetlen. Tudom,hogy beteg vagyok...de nem zavar. A lényeg,hogy lefogyjak.
2010. aug. 24. 11:55
 9/13 anonim válasza:
Te nem beteg vagy hanem hülye. A párod ezért fog elhagyni hiába fogysz le sosem lesz elég és mindig jobban le akarsz fogyni. Más mit nem adna ha normális súlya lehetne.
2010. aug. 24. 11:58
 10/13 anonim válasza:
Különben meg ha lusta vagy keményebben dolgozni akkor mit akarsz? Ez tiszta szánalom...
2010. aug. 24. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!