Mennyire étkeztek változatosan?
Figyelt kérdés
Nem az egészségességre gondolok, kizárólag a változatosságra.2021. máj. 19. 07:14
3/5 anonim válasza:
Minden nap mást eszünk, és mindent eszünk, húst, tejterméket, tojást, zöldségeket, gyümölcsöket tb.
4/5 anonim válasza:
Nagyon.
Gyakorlatilag egy év alatt (három éve, egyéb okból írtam minden egyes étkezést) 235 különbözö ételt készítettem ebédre a családnak, csak néha ismétlödik egy-egy olyan, amire valaki kifejezetten rákivánt.
És mielött valaki belekötne, nem kerül sokba, nem kellenek extra alapanyagok, csak fantázia és lelkesedés.
Meg imádok fözni, új ételeket kipróbálni, a család meg az eredményért lelkesedik.
5/5 anonim válasza:
Sajnos mindenféle problémáim miatt nagyon sok féle ételt és alapanyagot nem ehetek (glutén, tejtermék, csomó zöldség és gyömölcs, semmi feldolgozott, tartósított dolog, magok, szója, stb.) Ennek ellenére elég változatosan eszem, folyton új recepteket próbálok ki, meg mindenféle saját kreálmányaim is vannak:) Ironikus, de mielőtt ennyire megcsappant volna az ehető dolgok listája sokkal egysíkúbban étkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!