Hogy csináljak zabkását ami max 270 kalória?Van itthon mandulatej,áfonya,alma,zabpehely
Ha elég kis adagot csinálsz, akkor belefér: 100 g zabpehely, 2 dl tej.
Ha ez így kevés, akkor a zabkását készíts nagyobb adagok és másik étkezésnél tervezz kevesebb kalóriát.
100g zab az rengeteg! 35grammot rakok 2dl folyadékhoz,amiből 1dl tej,1dl víz.
De nagyon nagyom max 50g, ha nem pakolok rá semmit.
Fogyókúrában 35g zab,2dl 1,5%-os tejjel, édesítőszerrel, fahéjjal felfőzve, rá valamilyen kalóriaszegény gyümi, és egy kis kanál mogyoróvaj is akár vagy egy kocka étcsoki is belefér, nagyjából 300kalóriába.
Előző vagyok, látom ráadásul mandulatejed van,abban mégkevesebb a kalória.
Főzz meg 35g zabpelyhet 2dl mandulatejben egy csipet sóval,fahéjjal, édesítőszerrel. Ebbe keverd bele az almát reszelve, a tetejét díszítsd áfonyával.
Biztos hogy 300kalórián belül leszel :)
#1 zabkása 100 gr zabpehelyből az nagyon nem kis adag :D És csak a zab már eleve 370 kalória.
Én nagy adag, 500 kalóriás zabkásákat szoktam reggelizni, 50-70 gramm zabpehelyből. Már ez egy óriási adag.
Ha úgy meg bírod enni,persze!
De egy kis kanál cukor/méz is belefér, vagy én pl fél banánt pürésítve használok édesítésre kásába,sütikbe,kekszbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!