Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egyáltalán látszani fog...

Egyáltalán látszani fog hogyha fogyok?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem fogyozni és még nem volt időm edzeni,de szépen lassan egyre kevesebbet mutat a mérleg.Viszont az a bajom hogy én magamon nem látok változás.Már elkezdtem edzeni és napi 30-40 perceket edzek úgy látni fogom a változást?

2021. máj. 13. 21:12
 1/7 V. Hélix ***** válasza:
A fokozatos változást nehéz észre venni, ha minden nap nézegeted magad. Ha csinálsz magadról egy-két fotót és pár hét múlva megint össze tudod hasonlítani, hogy mennyit változtál. Illetve előbb utóbb a ruháidon is fog látszani, ha elkezdenek nagyok lenni rád. Amikor én fogytam nem annyira láttam magamon nagy változást, de az határozottan észrevehető volt, hogy a nadrág ami előtte szűk volt rám folyton lecsúszott
2021. máj. 13. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2021. máj. 13. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Magadon sokkal nehezebben látod, én konkrétan -10kg körül kezdtem el látni a tükörben. Fotókon, ruhákon lehet tényleg a leghamarabb észrevenni.
2021. máj. 13. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapja fogyózok, 1 ruhaméretet fogytam. Abszolút nem látom magamon. Akikkel meg találkozom azok mondják, hogy baromi sokat fogytam. 🤷‍♀️

Szerintem legyél türelmes!

2021. máj. 14. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:
4#Rendben csak fura volt hogy nem láttam a fogyást.
2021. máj. 14. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy látszani fog. Ezért kell magadnak fotókat csinálni félévente:). Ruhában, fehérneműben is. Hogy a testképed tudjon alkalmazkodni a változáshoz. A szemed lát, de az agyad nem tudja azonnal feldolgozni, nem érzékeled annyira a saját tükörképeden a változást, mert minden nap látod magad.

Én az első -20 -30 kilót egyáltalán nem láttam tükörben, csak éreztem, pedig látványos volt. Még extrém nagy felesleg mellett is. Addigra a gatyám lazán leesett rólam öv nélkül.

Olyan -60-70 kg körül kezdte el észrevenni a környezetem. Sokáig hordtam szándékosan ugyanazokat a nagyméretű ruhákat, így nem volt annyira látványos. Csak mikor már az új méretemhez vettem pár új cuccot.

Most -88 kilónál járok, és a pár éve látott rokonok, ismerősök elmennek mellettem az utcán, mert nem ismernek fel. Nagyon furcsa.

2021. máj. 16. 00:38
 7/7 A kérdező kommentje:
6#wow.Köszi a tippeket.
2021. máj. 16. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!