Egyáltalán látszani fog hogyha fogyok?
Én 3 hónapja fogyózok, 1 ruhaméretet fogytam. Abszolút nem látom magamon. Akikkel meg találkozom azok mondják, hogy baromi sokat fogytam. 🤷♀️
Szerintem legyél türelmes!
Persze, hogy látszani fog. Ezért kell magadnak fotókat csinálni félévente:). Ruhában, fehérneműben is. Hogy a testképed tudjon alkalmazkodni a változáshoz. A szemed lát, de az agyad nem tudja azonnal feldolgozni, nem érzékeled annyira a saját tükörképeden a változást, mert minden nap látod magad.
Én az első -20 -30 kilót egyáltalán nem láttam tükörben, csak éreztem, pedig látványos volt. Még extrém nagy felesleg mellett is. Addigra a gatyám lazán leesett rólam öv nélkül.
Olyan -60-70 kg körül kezdte el észrevenni a környezetem. Sokáig hordtam szándékosan ugyanazokat a nagyméretű ruhákat, így nem volt annyira látványos. Csak mikor már az új méretemhez vettem pár új cuccot.
Most -88 kilónál járok, és a pár éve látott rokonok, ismerősök elmennek mellettem az utcán, mert nem ismernek fel. Nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!