Megettem 3db mogyorós nápolyit éjjel, megárthat?
Most ettem egy 6perce kb és az volna a kédésem, hogy ezt a kaloriat már 12-éhez számoljam? Vagy még 11?
Illetve, ha maihoz veszem (12-éhez) akkor ugye kevesebbett eszek és nem úgy veszem reggel, hogy na 0kcal-nál tartok.
Ugye így nem lesz gond és nem hízom?
Amíg nem alszol, addig mindent számolj az előző naphoz. Magyarán ezt a 11-hez számold.
Egy napi kalória többlettől nem fogsz hízni, mint ahogy az eddigi felesleged (ha egyáltalán van), az se egy nap alatt ment fel.
A kalóriaszámlálást érdemes hosszabb időhuzamban venni, pl egy hét és nem napi szinten. Az ÁTLAG kalória legyen, amit kitűzöl, de soha ne legyen kevesebb, mint 1200 (én inkább 1600-at mondok, ha csak nem 140 cm-es vagy)
Légyszíves nézz utána, hogy hogyan kell egészségesen fogyni, mert a jelenlegi leírásod alapján én aggódok, hogy ebből valamilyen betegség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!