Valaki szokott éjjel enni, azért, mert éjjel éhesek lesztek?
Velem is ez van. De inkabb este lefekves elott kell ennem, ha nem teszem akkor ejszaka fekelek arra hogy szinte faj a hasam az “ehsegtol”.
Szoval en mar eleve az esti nagyetkezest belekalkulalom a napi kaloriakeretembe.
Ugyanez. Oke, meg mindig vekony vagyok. A nehez kajakat nem birom, de este vagy ejjel sokkal inkabb nem tudok aludni, ha ehes vagyok, vagy akar kivanos. Es kifejezetten este keson esik jol az eves.
Pl konnyu kis reggeli utan orakig erzem, hogy bufogni kene, mintha nem emesztettem volna meg egy vajaskiflit sem.
Ejszaka nagy darab sajt savanyusaggal, joghurtok, zabos keksz, hogy elmuljon, etcsoki, utana megint sos...
Vagy egy maradek hideg pizza. Minel inkabb ellen akarok allni, annal inkabb addig nem alszom, mig nem kelek fel titkos zabalasra.
Regen lusta voltam ujr fogat mosni, most viszont szigoru alapossaggal.
Reszben lelki, persze, de szerintem valami anyagcsere-gubanc.
Ti nem vagytok vekonyak? En igen.
#3 2.vagyok. Nekem is reggel, délelőtt minden bajom van, ha nagy nehezen eszek valamit, felpuffadok, hányingerem van, gyomorgörcs, gyomorégés, stb. Este meg akár három nagy adag kaját is meg tudnék enni, ha akarnék.
Egyébként vékony vagyok. Nem eszek sokat, csak este eszem meg azt a mennyiséget, amit mások egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!