Nagyon alacsony a vas (1.2) és a hemoglobin (66) értéke, mivel lehet pótolni a legjobban a vasat?
Számora sokkal fontosabb kérdés, hogy miért kevés? Egy jól működő szervezet ezeket szinten tudja tudja. Nincs valamilyen/valahol vérveszteséged?
Dokinál voltál már ezzel?
A feleségemnek elég erős szokott lenni a menstruációja, ezért 2-3 havonta szokott inni vasszirupot, ami teljesen rendbe szokta tenni a vas értékeit. Gyógynövény boltban és gyógyszertárban is lehet kapni.
Kräuterblut-S a neve.
#18, az elmélettel én is tisztában vagyok. Csakhogy mivel professzionális vashiányos vagyok, SAJÁT TAPASZTALATOM van a témában, ami több ponton is cáfolja az elméleteket. És ezt úgy kell elképzelni, hogy jegyzetelve vannak, hogy mikor mit szedtem be és kb. kéthavonta laborvizsgálat. Innen tudom azt mondani, hogy a májevéssel lehet a leggyorsabban és legkevesebb mellékhatással feltornázni a vasat. Kb. jobb hatásfokú, mint a vényköteles vasak, ami csak széttolja az emésztést. Terhességem alatt nem zabálhattam májat, márpedig a terhesség önmaga is vascsökkentő. Pont közeli lejárattal hirdettek féláron ilyen Ironvital szirupot, azt kezdtem szedni reggelente éhgyomorra. Olyan magasságokba ment a vasam, mint soha előtte. Tehát képes volt nemcsak a vashiányra való hajlamom, de a terhesség vasigényét is kompenzálni…! Vas-glükonát van ezekben, míg a tablettákban - hiába 100+ mg-osak, csak szulfát, foszfát… Plusz vizes hordozóban van C-vitaminnal, reggel beszedve, a felszívódása jobban biztosított, mint egy tablettáé.
#17, én 3000 körül veszem a 450 ml-es Eisenblutot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!