Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a magyar a világ 4. legelhízottab nemzete?

Figyelt kérdés

Ez a tendencia hozzájárul a kimagasló covid halálozáshoz is.

[link]

2021. máj. 2. 10:37
1 2
 11/13 Senior Séf ***** válasza:
74%
Nos, a hízásnak többféle fajtája létezik. Van, amikor sima túltápláltságról van szó, van, amikor a folyamatosan bevitt mérgező vegyületekkel nem bír megbirkózni a máj, és ezeket teszi félre zsírpárnákba csomagolva, vagy van, amikor a firmicutes baktériumtörzsek kerülnek túlsúlyba, és ezek a fajok adott mennyiségű táplálékból durván 2x annyi energiát szabadítanak ránk, mint a normál bélflóra. Akármelyik is álljon fenn, a szervezet diszfunkciójáról beszélünk, s minden ilyen baromira leterheli az immunrendszert.
2021. máj. 2. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Ez így van. Nekem igazából mindegy, én egészségesen étkezem és sportolok. Mindenki más is tehetne ugyanígy. A nincs pénz egészséges kajára, meg a genetika baromságokat hagyjuk. Nincs olyan, hogy valaki genetikailag kövér, az egészséges étrend pedig jóval olcsóbb, mint az egészségtelen.
2021. máj. 2. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyok meglepve. Mindig mindent felzabálnak, amit eléjük tesznek, legyen akár üzemi konyha, étterem, vagy otthon.

Mintha mindig mindenki egyformán lenne éhes és egyforma adagra lenne szüksége.

2021. máj. 2. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!