Mit gondoltok arról, hogy a magyar a világ 4. legelhízottab nemzete?
2021. máj. 2. 10:37
11/13 Senior Séf válasza:
Nos, a hízásnak többféle fajtája létezik. Van, amikor sima túltápláltságról van szó, van, amikor a folyamatosan bevitt mérgező vegyületekkel nem bír megbirkózni a máj, és ezeket teszi félre zsírpárnákba csomagolva, vagy van, amikor a firmicutes baktériumtörzsek kerülnek túlsúlyba, és ezek a fajok adott mennyiségű táplálékból durván 2x annyi energiát szabadítanak ránk, mint a normál bélflóra. Akármelyik is álljon fenn, a szervezet diszfunkciójáról beszélünk, s minden ilyen baromira leterheli az immunrendszert.
12/13 anonim válasza:
Ez így van. Nekem igazából mindegy, én egészségesen étkezem és sportolok. Mindenki más is tehetne ugyanígy. A nincs pénz egészséges kajára, meg a genetika baromságokat hagyjuk. Nincs olyan, hogy valaki genetikailag kövér, az egészséges étrend pedig jóval olcsóbb, mint az egészségtelen.
13/13 anonim válasza:
Nem vagyok meglepve. Mindig mindent felzabálnak, amit eléjük tesznek, legyen akár üzemi konyha, étterem, vagy otthon.
Mintha mindig mindenki egyformán lenne éhes és egyforma adagra lenne szüksége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!