Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Többé nem ehetek tejtermékeket?

Többé nem ehetek tejtermékeket?

Figyelt kérdés

Imádom a tejtermékeket, a sajtokat, a tejfölt, a túrót, mindent.

1 éve voltam egy genetikai táplálkozási tanácsadónál, aki egy gép segítségével összeállított nekem egy listát, hogy mik jók a szervezetemnek, mik tiltólistásak és milyen mennyiségben kell ennem az ételeket. Amúgy is odafigyeltem a táplálkozásra, cukrot, fehér lisztet, nalraforgóolajat már akkor is rég száműztem az életemből.

Ezen a mérésen kijött, hogy a tej és a tejtermékek nem jók nekem, attól hízok. Úgy gondoltam adok egy esélyt a dolognak, ha már elmentem és pár hónapig csinálom rendesen. Működött, finomakat ettem és rendesen lementek a kilók. De nagyon hiányoznak a sajtok, egy jó sajtos pizza, egy rendes lasagne. Úgy érzem nem tudnám életem végéig tartani ezt az étrendet így, de félek, ha elkezdek enni megint hízni fogok.

Sportolok rendszeresen, és odafigyelve enném, de ha tényleg hízom tőlük akkor nem fog számítani. Csomó tejtermékre van egész klassz alternatíva, de a sajtok azok nagyon mások.

Mit tanácsoltok?

Köszi!

2021. ápr. 29. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az ugye megvan, hogy genetikai tanácsadásnál meg minden hasonlónál hiteles leletet és eredményt csak egészségügyi szakirányú diplomával rendelkezők adhatnak?

Tanár, meg mindenféle természetgyógyász NEM, és ez NEM genetikai tanácsadás, amit végeztek rajtad, csak egy bulls...t.

2021. ápr. 30. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
10: én is megelőlegeztem a #2-ben hogy ez egy óriási kamu, lehúzás.
2021. ápr. 30. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaja, igazuk van a többieknek. Én SIBO-s vagyok, és a vírus miatt magam próbáltam utána járni a dolgoknak, és kifizettem 40ezret egy foodtest IGG intolerancia tesztért, ahol kijött mindenféle, tojás, glutén, szezámmag, kivi,kávé. Aztán mint megtudtam ez nem is elfogadott teszt, és nem is feltétlenül azt nem bírod ami pozitív :(

Ebből a pénzből már vagy 3 kilégzéses teszt kijött volna, szóval ettem a kefét, nyilván a SIBO-t meg pluszban kezeltetnem kellett.

2021. ápr. 30. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!