Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Öcsém nagyon sokat hízott...

Öcsém nagyon sokat hízott mostanában a lezárások és az otthonlét miatt, hogyan motiválhatnám?

Figyelt kérdés
15 éves, sosem volt sovány, mindig volt rajta egy pici felesleg. De vizilabdázik szóval mindig erős meg sportos volt. Amikor kezdődtek a lezárások akkor beszorult a lakásba és abbamaradtak az edzések. Egy darabig próbált otthon mozogni, de ez aztán hamar abbamaradt. Sajnos én nem lakom már otthon, és szüleink pedig nem tudtak odafigyelni rá, mert nekik járni kellett dolgozni rendesen. Így pedig nagyon elkanászodott. Rettentő lusta lett és nagyon sokat eszik. Ennek az eredménye az lett hogy 22 kilót hízott! Én pedig aggódom érte mert azt látom, hogy nem motivált, hogy leadja vagy legalább visszavegyen a kajálásból. Most hogy nyitnak újra a dolgok talán javul a helyzet, de pl nem tudom hogy fog tudni vizilabdázni újra mert nagyon nincs formában.

2021. ápr. 23. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
miért hány kiló és hány centi?
2021. ápr. 24. 17:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Látom a logikát abban amiket mondtok, de nem tudom hogy fogadhatnám el csak úgy h ok akkor mostantól kövér az öcsém és kész.

Egyébkétn 170cm és 97kg körül van, utolsó.

2021. ápr. 24. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak értsd meg azt, hogy ennek fejben, az ő fejében kell eldőlnie, a többi nem tartozik rád. Akkor sem, ha a testvéred.
2021. ápr. 24. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az sem segít, hogy apátok is sokat hízott. Mert így ott van h "nem baj h híztam mert Apa is hízott" meg fordítva is "nem baj h híztam mert a fiam is milyen sokat hízott". Így akaratlanul kibúvót adnak egymásnak.

Egyébként meg nem örülnöd kell neki, csak egyszerűen hagyni és nem szóva tenni. Ez van

2021. ápr. 24. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nem a te felelősséged lenne hanem leginkább az övé. Meg esetleg a szüleiteké. De neked fölösleges ezen stresszelned, mert eddig sem rajtad állt a dolog, és a változás sem rajtad áll.
2021. ápr. 27. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!