Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti hogyan viseltek a sok...

Ti hogyan viseltek a sok otthonlétet munka nélkül?

Figyelt kérdés

Lehet hogy volt már ilyen kérdés, de nem találtam. Szóval egy napon lettünk ideiglenesen (remélem) munka nélkül a férjemmel. Másnap már összevesztünk. Biztos azért mert mindketten feszültek lettünk. Ez a 3 nap olyan lassan telt mintha egy hét lett volna. Pedig még kb 3 hónap hátra van. Belegondoltam hogy mennyi embernek van alapból feszültség a családban ami most még rosszabb lesz ha össze lesznek zárva.

Amivel eddig töltöttük az időt az főzés, tv, stb próbálok nem többet enni mint általában, nehogy 6 kiló plusszal menjek vissza dolgozni.

2020. márc. 19. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
En a vizsgaimra tanulok (amik persze ki tudja mikor lesznek). Amugy mindannyian itthon vagyunk, de szerencsere ebbol nalunk nincs problema. Ha nem lenne "semmi dolgunk", akkor lenne a hazban es a kertben munka eleg. De akinek nincs home office, az fizikailag nem birja.
2020. márc. 19. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Kedvenc sorozat ? Biztos van a házban több szoba is. Legyen egy kis "én" időd. Ugye most napközben az a legjobb ha az ember otthon marad és csak szükség esetén megy ki.

Keress valami otthoni hobbit, mozogj több edző sugároz élő adásokat facebookon, youtuben stb. Mindennap takaríts ki egy szobát vagy rendszerezz valamit esetleg dolgozz előre ha olyan a munkád. Iktass be délutáni pihenőt alvást, vagy próbáljatok együtt játszani valamit a pároddal pl:társasok.

3/5 anonim ***** válasza:
8%

Kiváló példa ez arra, hogy miért nem lehet karantenozassal megállítani a vírust, és összefoglalja azoknak a tragédiának a kezdetét, amihez az ilyen hülye intézkedések vezetnek.

Egy Ebola-vírus esetén elfogadom, hogy karantenozni kell. De egy olyan vírusnál, ami 65 ev alatt tünetmentes, vagy minimális tüneteket okoz mindenkit bezárni, ez felháborító.

4/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól írta. Én annyit teszek hozzá, hogy sokat dolgozom.
2020. márc. 19. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvasni. Filmeket nezni, interneten keresztul musorok. Rejtveny. Logikai feladvanyok. Szamitogepes jatekok. Tornazas.
2020. márc. 20. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!