Fogyás 16 évesen?
Sziasztok:)
Az lenne a kérdésem, hogy 16 évesen próbáljak meg lefogyni valamilyen formában izmosodni vagy ez gátol az egészséges fejlődésben? Nem arra gondolok, hogy mozogjak, mert szoktam, napi 1 órát biciklizek olyan tempóban ami eléggé lefáraszt. De most kezdjek fogyókúrába vagy, hogy ? Annyit szoktam enni, hogy ne legyek éhes, mondjuk azok elég emberes adagok :D Ezek általában az ami van csilisbab, tarja krumplival, spaghetti meg hasonló kaliberű ételek. :/
192-193cm és 95kg vagyok
Ez lemaradt :D
/f
Életmódváltás kell, nem diéta :)
Te még fejlődésben lévő szervezet vagy, ezért a helyedben apróbb dolgokon változtatnék:
- a köret egy részét helyettesítsd zöldségekkel
- iktass be sovány húsokat (csirke, putyka, hal)
- az édességeket és péksüteményeket próbáld meg korlátozni
- ne igyál üdítőket
- súlyzós vagy saját testsúlyos edzések heti 3x
#2 Köszi :D
#3 Ételeken nem nagyon tudok variálni, az van ami van :/
Édességet és üditőt egyáltalán nem fogyasztok kb 3 hete.
A péksüteményeket kenyér, zsemle stb. próbálok kevesebbet enni.
Az edzést azt a bicón kívűl érted ? Mert azt heti 6-szor szoktam.
Egyébként köszi a tanácsokat még elfogadok többet akár privátban is, vagy olyanoktól akik hasonló cipőben jártak/járnak és hogy sikerült nekik lefogyni. :)
3# igen. Az erősítő edzések fontosak az izomzat szempontjából.
Én a szülőkkel a több zöldség fogyasztást mindenképp megbeszélném, az fontos. A kiadásokat ezek csak kicsit emelik.
A rostbevitelt növelni kell - és a folyadékot is-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!