Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 13 évesen 53 kg?

13 évesen 53 kg?

Figyelt kérdés
162 cm magas lány vagyok .Semmilyen betegségem sincs és 53 kg vagyok .Nagyon sok helyen azt olvastam hogy ebben a korban 40-45 kg kéne hogy legyek . Az 50+ pedig daginak számít . A hasamon és a csípőmön én látom mások viszont irigylik az alkatom .Én imádok haspólót hordani vagy szoknyát de félek hogy már nem olyan előnyös mint pl 1 éve . Azt tudni kell hogy a mellem sem kicsi és biztos rá tesz 1-2 kg-t.Ez persze nen zavar de ezt leszámítva kicsit tartok a súlyom miatt hiába mondják hogy szép az alakom . Az lenne a kérdésen hogy ideális e vagy valahogy fogynom kéne ? A fogyásra is kérnék tippet ha valaki azt mondja nem ártana. (Fontos lehet :Nyári szünetre 36 kg-mal mentem el és szeptemberre 49 kg voltam.Tehát 3 hónap =13kg.Azóta még +4 kg ezért is félek) Ui.:tudom hogy azért lehet a gyors hízám mert a hormonok...Előre is köszönöm a válaszokat

2018. márc. 4. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy ennyi idősen ennyi kilónak kellne lenni. És ha az a tizenhárom éves százhetven centi magas? Akkor marhára nem dagi ötven kilósan. A magasságodhoz jó a súlyod.
2018. márc. 4. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
2018. márc. 4. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Beírod milyen magas vagy, meg hány kiló, kiadja hogy normál tartományban vagy-e, esetles sovány, vagy túlsúlyos.
2018. márc. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!