Akiknek olyan étrendet kell tartaniuk, amelyben tiltott, kerülendő a gabonák fogyasztása - vagy más miatt végeznek ilyen táplálkozást - tőlük kérdezem, hogy mely lisztek vannak elfogadható áron és hol érdemes ezeket beszerezni?
Figyelt kérdés
Például autoimmun protokoll, paleolit étrend, stb.2021. ápr. 7. 13:19
1/8 anonim válasza:
Hát semmi sem lesz olcsó, de majd eldöntöd belefér-e:D Én a manióka/tápióka lisztet és keményítőt szeretem meg a főzőbanán lisztet. Mondjuk én szinte teljesen elhagytam a kenyeret és a hasonló dolgokat. Néha csinálok süteményt vagy valamit, de nem eszem minden nap ilyen lisztből készült dolgokat sem. Amúgy főleg neten lehet rendelni, de pár bioboltban is kaphatóak.
2/8 anonim válasza:
Kukoricaliszt, rizsliszt (másik nevén rizskása), zabliszt (zabpehelyliszt az is ugyanaz), de nem muszáj... vagy biobolt de zabliszt kb. minden nagyobb boltban van (spar, aldi, stb.).
A rizslisztnek kb. semmi íze, a zab inkább édesebb dolgokhoz jó.
Nem tudom miért kérdezted, de ha nem muszáj én nem szórakozok liszttel, jól elvagyok a zabpehellyel, rizzsel, kukoricatésztával.
3/8 A kérdező kommentje:
#1. Köszönöm szépen!
#2. Köszönöm szépen, kedves vagy, de ezek gabonák, ezek nem fogyaszthatók.
aug. 9. 14:20
4/8 anonim válasza:
2-es vagyok, azt hittem, gluténmenteset keresel. Ha nem, akkor mi a probléma?
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
#4. Autoimmun. Azért köszi.
aug. 9. 14:46
7/8 A kérdező kommentje:
#5. Az előbb még nem mutatta az 5-ös üzenetet. Ezek közül néhány jó. Köszönöm!
#1. Tudod esetleg, hogy a tápióka liszt jó autoimmun folyamat esetén? A főzőbanán azt hiszem, jó.
aug. 9. 16:30
8/8 anonim válasza:
A tápióka nem gabona, úgyhogy talán jó lehet, de nem vagyok orvos úgyhogy többet nem merek mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!