Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16-20 éves lányok, miből áll...

16-20 éves lányok, miből áll az étrendetek?

Figyelt kérdés

Hányszor esztek egy nap és mikor?

Mit esztek reggelire, ebédre és vacsorára? Magatok (szüleitek) készítitek vagy rendeltek? Miket szoktatok enni étkezések között? Szedtek valamilyen étrend kiegészítőt? Mennyire figyeltek arra mennyi folyadékot fogyasztotok?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. ápr. 2. 13:32
 1/1 anonim válasza:
35%

Szia!

Én most nagyon oda figyelek arra, hogy mit eszek, mert az utóbbi időben felszaladt egy pár kg, de szerencsére már lement 8 kg.

Először is kerülöm a felesleges csokikat, nincs az hogy hoppá bekapok ezt meg azt hanem ha tényleg nagyon megkívánom csak akkor. Másodszor kókuszolajat használok főzéshez, sütéshez. Harmadszor pedig nem fogyasztok fehérlisztet.

Fontos viszont a fehérje bevitel, gyümölcsöket is eszem. ( hiába mondják, hogy azt ne mert cukros marhaság, zöldség és gyümölcs igen is fontos)

Reggeli: főzött zabkása áfonyával, banánnal, granolával. Tükör tojás, rántotta, főtt tojás. Szendvics barna kenyérrel és sonkával zöldséggel.

Ebéd: bármi csak egészségesen legyen elkészítve (nem a nudlira és palacsintára gondolok itt)

Uzsonna: valamilyen joghurt ami nem annyira cukros

Vacsora: saláta, gyümölcs

Fiatal vagy, ha nincs nagy súly felesleg akkor nincs nagy gond.

Jajj és tarts csaló napokat amikor egy étkezést valami finom dologgal helyettesítesz pl: pizza, hamburger

Nekem ebből 2 van egy héten

Fontos még a mozgás is. Sétálj vagy fuss illetve biciklizz ami épp beválik.

Remélem tudtam segíteni. :)

2021. ápr. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!