Húsvétra mit vegyek csoki helyett?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy keresztlányom (saját gyerek még nincs ezért nincs tapasztalat) és nem szeretném én is csokival tömni húsvét alkalmából mint mindenki más. Szeretnék neki valami egészségesebbet adni, pl gyümölcsöt. Ehhez kérnék segítséget hogy hogyan tegyem ezt ünnepivvé és hogy mi az amivel a csokit pótolhatom2021. márc. 30. 19:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki különleges fajta sajtot. Nálam a sajt az édesség szerepét tölti be, egyszerűen imádom a Brie, Camembert, Ementáli, Caravan, meg sok más többinek az ízét. Sokszor csak magában majszolom őket. Szóval valami ilyesmi szerintem tök szuper lenne. Mondjuk egy dekoratív sajtos bőségtál megannyi sajttal!
20/F
2/6 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, a családban sokan szeretik a sajtot lehet örökölte a kislány
2021. márc. 30. 19:23
3/6 anonim válasza:
Ismét megérte koptatnom az ujjaimat... Ez az értékelési rendszer tönkre vágta a sajtok iránti lelkesedésem...
5/6 anonim válasza:
Valami mindenmentes teljesértékű kakaós sütemény? Pl muffin? Nálunk ezeket nagyon szeretik a gyerekek.
6/6 anonim válasza:
Gránátalmát, vagy valami más egzotikusabb gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!