Miért van az,hogy a kávé nem mindenkit "hajt" meg?
Pl.: én hiàba iszom éhgyomorra max megmozgatja a beleimet,de sokszor már előtte elvégzem és nem hat.
Sokaknak pedig bevált és csak azért isszák. Ez miért van?
Immunisak már a kávéra. Azért isznak egyre többet, és a hatás elmarad.
Vagy egyszerűen csak genetikailag ilyenek, de ők nem is bírnak annyit inni. Mivel a szimpatikus idegrendszert izgatja, beindítja a bélmozgást is, de ez sokmindentől függ. Pl hogy éhgyomorra itta e, vagy már ivott előtte mást is..stb.
A #2 tökéletesen leírta miért nem hat.
Amúgy ha nincs ezekre szükséged akkor ne ezért idd.
#1 nem kávézok rendszeresen.
Mert a savam is felcseszi.
Csak elvileg azt mondják egyesek,hogy csak reggel kell kakkantani,mert azaz "egészzéges" 😄😄😄
Mivel előtte elmentél...
Nekem is általában "hat", kivéve, ha reggel ébredés után kb rögtön megyek wc-re, hisz akkor nincs bennem semmi szr. :D
A koffeines kávé mindig meghajtott. Amikor átálltam koffein mentesre egy detox után, akkor már le se nyeltem és nyomban éreztem a beleimben a csavart, és, hogy kell menjek.
Folyamatosan fogyasztottam a koffeinest, és úgyis volt hatása az anyagcserémre. De élénkítő hatását sosem éreztem, hogy kevésbé lennék fáradtabb. És ez így érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!