Hogy lehet az, hogy 24 évesen, 148 cm és 47 kg-osan ilyen hurkás vagyok?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt mondják hogy a koromhoz, a nememhez és a magasságomhoz ez megfelelő súly, sőt még hízhatnék is. De olyan hurkák vannak rajtam hogy ha ennél egy kicsivel több lenne, már azt lehetne mondani hogy dagi vagyok...2021. márc. 24. 15:55
11/14 anonim válasza:
Azért ehhez a magasságoz 47 kg már nem vékony. Én 157 cm-vel vagyok annyi és én vékony vagyok, de ha veled arányosan 10 kg-val több lennék, már jócskán lennének hurkáim :D Sportolj.
12/14 anonim válasza:
Cuki vagy kérdező, hogy megsértődsz, amiért azt írtam, nem vagy csinos, de te nyávogtál a hurkáid miatt, nem én cikiztelek vele. -_-
165 magas vagyok, 66 kiló, szóval kb olyan arányokkal, mint te, és hurkás. Evvan.
13/14 A kérdező kommentje:
És akkor már nem is lehetsz csinos? :)
Irigylem azokat a nőket akik 100 kg fölötti súllyal is olyan magabiztosak és szexisek hogy csak na....
2021. márc. 24. 16:51
14/14 anonim válasza:
#13 nem irigyelni kéne őket, hanem lefogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!