Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehet az, hogy 24 évesen,...

Hogy lehet az, hogy 24 évesen, 148 cm és 47 kg-osan ilyen hurkás vagyok?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt mondják hogy a koromhoz, a nememhez és a magasságomhoz ez megfelelő súly, sőt még hízhatnék is. De olyan hurkák vannak rajtam hogy ha ennél egy kicsivel több lenne, már azt lehetne mondani hogy dagi vagyok...
2021. márc. 24. 15:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem izmos vagy, hanem zsíros. Kezdj el edzeni.
2021. márc. 24. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Ezt úgy hívják, hogy testképzavar.
2021. márc. 24. 16:06
 3/14 Metionin ***** válasza:
100%
Nézz utána a skinny fat-nek. Oké hogy 47 kiló vagy de a magasságod meg alacsony. Simán lehet rajtad zsír, viszont azt edzéssel el tudod tüntetni. Ha izmosodsz, simán megmaradhat a mostani súlyod úgy hogy lényegesen tömörebb, feszesebb leszel és vékonyabbnak tűnsz.
2021. márc. 24. 16:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Hát ez a "skinny fat" ez tökéletesen bemutatja hogyan is nézek ki :O

Szóval hogyha izmosodok, nem mennek le a kilók? Régebben sportoltam is de sose voltam több mint 40 kg (az utóbbi egy évben "híztam el", mióta egyáltalán nem sportolok)

2021. márc. 24. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz, fogyni nem fogsz, mert az izom súlya több, mint a zsíré. Tehat a merleg akar mutathat tobbet is, de a tukorben lathatod az eredmenyt.
2021. márc. 24. 16:14
 6/14 Metionin ***** válasza:
Először mennek le de utána visszajönnek ahogy szeded fel az izmot. Én voltam baleset után skinny fat 46 kilóval, elkezdtem újra sportolni, lementem 42-re és ahogy jött fel az izom, jöttek a kilók és most 45 vagyok úgy hogy sokkal "nagyobbnak" nézek ki mint a skinny fat állapotban. Akkor lötyögött a karomon a hús, most meg formás, kemény és nagyobbnak is néz ki. Régen kajabébim volt minden evés után, most kockahasam kezd alakulni. De a fenekem is kemény lett újra és kerek, régen egy vastagabb farmer tökre lelapította mert csak zsír volt. Olyan edzést csinálj, ami izmot növel, akkor nem fogysz le csak az elején amíg letisztul a zsír. Eleinte én is elcsesztem mert nem izmoztam és nem tudtam feljönni 42-nél nagyobb súlyra. Pár éve súlyzózok is, na azóta tartom a 45-öt.
2021. márc. 24. 16:19
 7/14 A kérdező kommentje:

Kerestem közben képeket, nagyjából ilyen az alakom:

[link]

2021. márc. 24. 16:19
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert ehhez a magassághoz ennyi súly igenis sok. Egészségügyileg még éppen nem, de csinos így sosem leszel.
2021. márc. 24. 16:22
 9/14 Metionin ***** válasza:

Hát ez nagyobb mint a skinny fat de a probléma ugyanaz, nincs izom. Gyúrni kell vazze :D

Engem ez mutat be tökéletesen, ilyen voltam mint a baloldali, ebből lettem extra sovány, aztán rájöttem hogy súlyzózni kell és olyan lettem mint a jobboldali. Mondjuk a lábam izmosabb de a hasam az tökre ilyen volt/lett.

[link]

2021. márc. 24. 16:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát azért egy teltebb lány is lehet szép, szóval a "csinosságot" én nem a hurkáimhoz mérem, inkább csak az, hogy személy szerint ÉN jobban érzem magam a bőrömben ha vékonyabb vagyok.
2021. márc. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!