Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudok súlyt tartani ezzel az...

Tudok súlyt tartani ezzel az étrenddel?

Figyelt kérdés

kamasz vagyok, 160 cm, 43 kg

Reggeli: Joghurt, kiwi, banán, alma : 245 kcal

ebéd: zöldséges bulgur pácolt csirkemellel: 524 kcal

Vacsi: lasagne : 666 kcal

össz: 1435 kcal

zsír: 62 g

szénhidrát: 135 g

fehérje: 85 g

2021. márc. 23. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkorban ne a kalóriát számolgasd,hanem add meg a testednek, amire szüksége van. Vagy kétév múlva jössz a nőgyógyászati kérdéssel.
2021. márc. 23. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem beszélve, hogy sovány vagy.
2021. márc. 23. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért olyan 5-6 kg-t nem ártana felszedned... Alacsony a súlyod, az a helyzet.
2021. márc. 24. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Jól mondják. Ha volna túlsúlyod, akkor érdemes volna egy étrendváltás (több zöldség, gyümölcs), de itt inkább többet kéne enned. Nem azt mondom, hogy zabáld a csokit, ameddig már nem fér beléd. De 1435 kalória egy fejlődő szervezetnek nem elég. Mire gondolsz ilyenkor? Tudom, hogy mindenhol a vékony modelleket látni, de ne dőlj már be mindennek. Beszélj egy hozzáértő emberrel, dietetikussal pl. Szerintem alapvetően az is ugyanazt fogja mondani/tanácsolni, mint az előttem szólók. De azért legyen már eszed!
2021. ápr. 20. 06:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!