Elment a mótivávióm az edzéstől.. szüleim is folyton beleszólnak szerintük ez semmi és inkább addig is dolgoznék valamit.. mit tegyek folytassam?
Nekem apám folyamatosan mondja a f*szságait:
-Amikor látja hogy keverem a fehérjét akkor elkezd magyarázni hogy minek szedek doppingot, náluk is voltak izmos emberek ezek a sz*rok nélkül ('80-as évek, NDK-s sportolónőket gondolom te is láttál...)
-Amikor nem edzek folyton b*sztat hogy menyjek edzeni mert el vagyok hízva
-Amikor bevásárolok normális kajából(jázminrizs, kokúszzsír, lenmag, chiamag stb.) akkor mondja hogy minek veszek ilyen drága kajákat, egyek kevesebbet inkább
-Amikor látja hogy beszedem a vitamint (sima Bioteches multivitamin) akkor mondja hogy egyek gyümölcsöt meg zöldséget (mindennap eszek 20dkg brokkolit, 20 dkg vegyes zöldséget, 1 narancsot és konzerves ananászt)
-Mindennap hozza a gagyi Lidl-s péksütiket, kirakja egy tálba és problémázik hogy miért nem eszem meg, elmondtam már 100x hogy nem eszek ilyet, ugyanúgy hozza)
Mondja ezt ugy hogy anyám el van hízva a sok nasitól, alig tud már mozogni, apám meg 50 éves korában kapott egy infartktust, cukorbeteg (ezek csak a nagyobb bajok) és 60 kiló, a szél elfújja
Mondjuk nekem annyi előnyöm van hogy saját keresetem van, fizetek neki rezsit és csak átmenetileg kell nála laknom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!