Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 158cm/62kg az sok?

158cm/62kg az sok?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok, rendszeresen edzek és normálisan eszem, sok zöldség, minimális cukor, fehér liszt, inkább tk termékek. 158cm vagyok és 62kg,S-es méretű ruhákat hordok. Méreteim: 93/68/95, ez sok? Képet nem töltök fel és nem is küldök.
2021. febr. 27. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokat vársz el magadtól, egyáltalán nem sok.
2021. febr. 27. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
De jól jön ilyenkor a BMI kalkulátor :D Ez a normális felső határa megérintve. +1 kiló és már túlsúlyosnak számítanál. Kivéve, ha sport alatt testépítést vagy erőemelést nyomatsz, mert ebben az esetben teljesen okés a testsúlyod.
2021. febr. 27. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt most csak egónövelésről van szó. Teljesen tisztában vagy a válasszal, csak tetteted a h..lyét. Ha testképzavarod van fordulj pszichológushoz.
2021. febr. 28. 07:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg testképzavarom van, sajnos, jól látod. 20évesen anorexiás is voltam, akkor 40kgra fogytam le, most megint kezd fellángolni bennem.
2021. febr. 28. 07:47
 5/9 anonim ***** válasza:
156 centi vagyok és most 50 kiló, így hordok S méretet. Igen, a 62 kilóval picit kerek vagy, de csak 3-4 kiló van rajtad.
2021. febr. 28. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, menj pszichológushoz. Egy kis segítség pluszba:

[link]

[link]

Én pedig 159 centihez vagyok 46-47 kg. Vékony, enyhén izmos vagyok, viszont veled ellentétben én nem edzem rendszeresen.

Kérdés: hogy tudsz rendszeresen edzeni rendesen, ha az alapvető dolgokkal se vagy tisztában?

2021. febr. 28. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:

6

A rendszeres edzés szerintem nála pár guggolást, felülést jelent.

2021. febr. 28. 13:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Novemberig heti 3x jártam súlyzós edzésre és 1x hiitre, azóta itthon online edzésekre tornázom hetente 3-4x. Tavaly ősszel voltam Dexa mérésen, akkor 60 kgra 27% testzsír és 34% izom jött ki. Sajnos tényleg vannak problémáim az alkatom elfogadásával, mert az a tipikus homokóra segges-melles típus vagyok és egyáltalán nem szeretem a testem. Az értelmes válaszokat köszönöm, a gonoszkodóknak pedig azt kívánom, hogy neked vagy egy szerettednek soha ne kelljen ilyesmivel küzdenie, mert ez pokoli rossz....
2021. febr. 28. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
A homokóra szélesebb csípőt és nagyobb hátsót jelent. A súlyzós edzés, amelynek fontos része a guggolás, csak még jobban kihangsúlyozza azokat a vonalakat, amelyekre nem vagy túl büszke. Nem szeretnélek lebeszélni az edzésről, de lehet, hogy nem a súlyzós edzés a megfelelő számodra.
2021. febr. 28. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!