Probiotikum szedése valóban okozhat hízást?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 20:10
11/12 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
Én pl 23-24 éves koromig nem híztam egyáltalán (170 centimhez max 55 kg voltam).
Kb 25 éves koromtól kezdtem fokozatosan, lassan hízni. De sokszor amilyen gyorsan felszedtem, olyan gyorsan le is ment. (Pl egy betegség alkalmával)
Most egy ideje tartom a súlyom, ami jelenleg 62. :) Ezzel tökéletesen elégedett is vagyok.
Egy ideig nagyon zavart, hogy sovány vagyok, de aztán már nem görcsöltem rajta. Inkább az zavart, hogy sokan piszkáltak, hogy biztos nem eszem, meg diétázok azért vagyok ilyen.
12/12 anonim válasza:
Te írod, hogy a korral lassul az anyagcsere, ami a te olvasatodban hízást jelent. Tehát ez egy folyamatos dolog, mert az idő halad. Akkor miért áll be mégis egy új egyensúlyra a folyamatos hízás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!