Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sose fog megállni a hízás?

Sose fog megállni a hízás?

Figyelt kérdés

Segítség...

Szóval evészavrból ,,gyógyulok". Már elértem a célsúlyt, de a hízás nem áll meg! Mit csináljak? Már így is undorító vagyok, látom magamon a felesleget és nagyon pánikba vagyok... Mit tudnak velem csinálni, ha nem eszek? Csak nem nyomják le a torkomon. Bármilyen módszert szívesen meghallgatok, ami segíti a fogyást. De ha valahogy meg tudtok ,,nyugtatni", azt is szívesen fogadom. Nem akarok meghízni. Nagyon félek. Inkább visszaesnék, csak a szüleim nem engedik...:/

2021. febr. 19. 19:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9. Ősz alatt ( a 10-11-ből 7-8-at, legalábbis.) Maga a folyamat inkább tavasszal indulhatott.
2021. febr. 19. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez hány hónap volt kb?
2021. febr. 19. 21:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát, 11-12. Egy év. De amikor komolyabbá vált az szeptember, október, november.
2021. febr. 20. 07:41
 14/14 anonim ***** válasza:
94%
Súlyzós edzés. Ennyire egyszerű, ha van rajtad elég izom, akkor az a 2000-2500 kalória javarészt az izomtömeg fenntartására fog fordítódni az alapanyagcsere mellett, és nem a zsírraktárak feltöltésére. Ettől még nem leszel kigyúrt, vagy nagydarab.
2021. febr. 20. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!