Milyen ételeket fogyasszon egy sportoló (focista)?
Előző vagyok, csak úgy felidegesített ez a hülye tyúk, hogy elfelejtettem válaszolni.
Az edzésedhez kell hozzáigazítani a táplálkozásodat, kevés zsír, az alapozási időszakban több fehérje, a versenyidőszakban viszonylag több szénhidrát.
Beszéld meg a csapatorvossal, vagy az edzővel.
A kérdező védelmében a másodiknak. Mi a fenéért kell ilyen stílusban válaszolni neki. Mikor ő feltett egy értelmes kérdést. Tudjátok legegyszerűbb kötözködni válaszhelyet és ezzel csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Lehet,hogy butának tartod a focistákat, de te ezzel még alpáribb vagy náluk te vagy primitív.
Rendben neki sem kell anyáznia. De nem beszélhetnénk inkább a válaszról?
Még mindig az előző vagyok. Sajnos a magyar focit,mint olyat nem tartom sokra. De ez nem befolyásol az értelmes válaszadásban.
Kedves kérdező az,hogy miből mennyit egyél sok minden függvénye. Hány edzésed van a héten, milyenek erőnléti és még, Stb. De alapvetően energia és fehérjedúsan kell étkezni mindamellett,hogy beviszed a megfelelő mennyiségű rostanyagokra és szükséges vitaminokat. Vagyis egyél sok zöldséget gyümölcsöt is. Ajánlott fehérje források?: szárnyas , hal, hús, borjú, tej- tejtermékek.
Szénhidrát forrás a teljes kiőrlésű termékek.
egyél tojást, és minden mást. Került a nasikat a sok felesleges só és cukor bevitelét.
Így kialakíthatod a magad kiegyensúlyozott táplálkozását. Kb ennyi
Diet.
Értelmes játék a foci! Belerugsz majd szaladsz utána és miután utolérted megint belerugsz. És ez így megy 90 percen keresztül. És miután jól elkergetőztek a focistáknak mondott valakik a füves téren ami állítólag egy pálya utána a sok nyafogó szurkoló meg megy hisztizni ,verekedni,törni,zúzni az utcára.
Valóban van értelme a focinak! Több kárt csinál mint hasznot! Jaj bocsánat ha megsértettem a galamb lelkét valakinek is. Csupán az lehetséges ha megsértődtél rajta kedves kérdező és olvasó,hogy fáj az igazság! És nem az fáj,hogy ilyeneket írnak be egyesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!