Fitymaszűkületi műtét után mennyi a gyógyulási idő? Sportoló vagyok ez akadályozhatna a munkámban (a gyógyidő)? És csak műtéttel lehet megoldani?
Milyen fitymaszűkületi műtét? Ilyen műtét nincs. Ha egy bemetszést csináltatsz, az pár nap alatt megjavul és jól jársz. Ha részleges metélést vagy plasztikát csinálnak - ezek még civilizált módszerek - akkor kicsit tovább, de végeredmény szempontjából még mindig sokkal jobban jársz.
Ha teljes körülmetélést csinálnak - amit nagyonnagyon nem ajánlok - akkor lesz a legtöbb idő, utána, a lábadozás.
Vigyázz, hogy ne csináljanak teljes körülmetélést, mert bár a dokiknak az a legegyszerűbb és leggyorsabb, te mégis ezzel veszíted a legtöbbet....
Nekem ronda is lett és fáj is, szóval, ha csak így akarnak "gyógyítani" akkor keress másik dokit... mert utána aztán már nincs visszatánc :(
Talán először tisztázd magadban, hogy milyen súlyos a baj, és hogy mit akarsz. Az alább link alatt feltett kérdések sztem segítenek neked ebben:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Szakember, lelkiismeretes, tisztességes szakember nem fog teljes körülmetélést ajánlani, mert nincs olyan szűkület, hogy az EGÉSZET kelljen levágni. Vigyázz, kire hallgatsz, mert a teljes körülmetélés a dokiknál azért dívik, mert nekik egyszerűbb :(
Könnyen rosszul lehet járni sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!