Mit egyen egy liszt érzékeny?
Figyelt kérdés
Soha nem volt ilyen bajom! Egyről a kettőre alakult ki...
A kérdés mit egyek amiben több rost is van, hogy ne legyen székrekedésem, mert közben az aranyér is megőrít!
Eddig mindig ettem egy evőkanál korpát és puha volt tőle a szeklet, most mi legyen? :(
2021. febr. 4. 17:35
1/6 anonim válasza:
A zöldségfélék - föleg nyersen - tele vannak rostokkal, ez megoldás a helyzetedre.
2/6 anonim válasza:
Kukorica, rizs, burgur, bab, szója, lencse, vörös lencse, csicseriborsó, sárgaborsó, csicsóka, burgonya, répa, borsó, karfiol spenót, brokkoli, zöldbab, sütőtök, cékla, quinoa alapú köret, süti, akármi. Rengeteg lehetőség van.
Liszt vagy kifejezetten gluten?
3/6 anonim válasza:
Ha lisztérzékeny (cöliákiás) vagy, a bulgur nem jó, az búza. Zöldségek tényleg jók, illetve a teljeskiőrlésű dolgok. Ilyen van rizsből is, pl rizstallér, barna rizsből.
5/6 anonim válasza:
Köszi, azt hittem külön növény a burgur. Most tudtam meg, hogy nem az. Köszi :)
És elnézést a tévedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!