Gábordegábor kérdése:
Szerintetek 184 cm magas vagyok 86 kg ez megfelelő testsúly?
Figyelt kérdés
A bmi indexek ezzel 25.4 ami túlsúlyos. Japán kutatók 40 évig vizsgálták a testsúlyt ők viszont azt mondták azok élnek a legtovább akiknek 25-27 között van a bmi indexük. Japánok élnek a legtovább lehet inkább nekik hiszek.2021. jan. 31. 12:03
1/4 anonim válasza:
Ez testalkattól is függ.Szerintem 2kg.mal vagy több.En már olvastam olyat is,hogy 100._at le kell vonni és ugy jön ki a suly.Viszont ahogyan irod a bmi szerint kb.74 kg;_nak kellene lenned.
2/4 anonim válasza:
A fogalmazásod miatt aggódnál inkább :/
3/4 anonim válasza:
Ne a BMI-t vedd alapul, ugye ott a teljes testtömeget veszik figyelembe, nincs különbség izom és zsír között. Egy 120 kilós, színtiszta izommal rendelkező férfi is elhízott lenne a BMI alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!