A kóla függője vagyok, mivel helyettesíthetném?
Kb. 1 éve szoktam rá a kólára. Olyan szintre jutott mára, hogy nem iszok mást, csak azt. Ha nem kapom meg agresszív vagyok és a fejem is elkezd fájni. Biztos vagyok benne hogy ráfüggtem, hiszen erre is ugyanúgy rá lehet mint a cigarettára.
Próbálkoztam már leszokni róla. A sima víztől és különféle teáktól hányingerem van.. mindenféle képpen szénsavasnak kell lennie számomra egy üdítőnek. Egy tea van amit el tudok viselni, az pedig a Lidl-ben található zöldtea, de nemhinném hogy kevesebb káros anyag van benne mint a kólába, illetve rettentően hamar megiszom mivel nem szénsavas. Sima ásványvíz valahogy olyan érzést kelt bennem mintha marná a gyomrom. Miután megiszom néha fáj a hasam tőle főleg ha egy ideje már nem ettem.
Mit javasolnátok? Mi helyettesíthetné a kólát? Igen, tudom hogy rettentően egészségtelen vagyok így, de pont ezért írom ezt a kérdést mert változtatni szeretnék.
Kérem az ócsároló válaszokat kerüljük.. Segítséget kérek és nem pofonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!