Napi 1-2 pohár kóla ártalmas?
Figyelt kérdés
Elősször is bocsánat ha rossz kategóriát választottam.Az lenne a kérdésem, hogy napi 1-2 kóla ártalmas nagyon?2020. ápr. 14. 15:09
1/19 anonim válasza:
Nem ártalmas nagyon,de egészségesnek se egészséges.Azért más lenne,ha 1-2 litert innál meg naponta
2/19 anonim válasza:
En kb egy litert iszom naponta vagy 15 eve es semmi bajom. (Hozzateszem, cukormenteset.)
3/19 anonim válasza:
szerintem igen, azt tapasztaltam, aki naponta kólát iszik, az túlsúlyos, akkor is, ha édesítőszaros.
4/19 anonim válasza:
Én a téli szünetben minden nap megittam egy 2 literes kólát, emellé rengeteget nassoltam és semmit nem mozogtam. Januárban már nagyon szarul voltam. Levert, fáradékony, nem volt kedvem semmihez. Ezt követően pedig leszoktam róla és rendbe jöttem :)
1-2 pohár viszont belefér, de ne legyen több...
5/19 A kérdező kommentje:
Hát amúgy se vagyok az a tipus, aki "elhizik".Most lehet viccesen hangzik, de én is ettem rengeteg édességet, de sovány vagyok.Sokat is eszek, de a szervezetem nem úgy dolgozza fel.De remélem akkor nem lesz komolyabb bajom 1-2 pohártól.Litert nembirnék meginni, nem is akarok.
2020. ápr. 14. 16:33
6/19 anonim válasza:
Betegség is lehet az oka, hogy nem hízol a rengeteg êdességtől. Az a normális ha bízol ezektől.
7/19 A kérdező kommentje:
Hát figyelj.Én ha fogok 1-2 pohár kólát inni azt be is tartom.Jelenleg nem nagyon eszek édességeket.Néha egy kis csipszet.Azt is nagyon ritkán.
2020. ápr. 14. 17:01
8/19 anonim válasza:
Én egész kisbaba koromtól kezdve gimi végéig rendszeresen ittam kólát nem kis mennyiségben (valaki a cumis üvegembe rakta egyszer utána meg már nem akartam mást) és azon kívül hogy a tejfogaim feketék voltak semmi bajom nincs, amit a kóla okozott volna szóval ne gyertek ezzel a napi 1-2 liter ártalmas szöveggel, mert én a saját bőrömön tudom hogy nem az és nem nem vagyok dagadt sem, 58 kiló vagyok, ami nem sok és soha nem is voltam dagadt szóval még csak nem is hizlal
9/19 anonim válasza:
8-as akkor te vagy a zseinális kivétel - még le is hazudtál a súlyodból, hogy csodáljuk meg lényedet. Brutálisan hizlal, és káros is naponta. De nem baj, idd! / magasan teszek rá.
Kérdező: a Coca-cola eredetileg hadi védőitalnak fejlesztették ki - az amerikaiak nehezen viselték az indokínai háborúkban az éghajlatot, (szegények) ezért találták ki. Ha nem mész harcolni Vietnamba, akkor ne terheld magad naponta ezzel.
10/19 anonim válasza:
Én 10 éve kólázok naponta. Semmi bajom. Elhízva sem vagyok pedig gép előtt dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!