Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány féle vitamintablettát...

Hány féle vitamintablettát szedtek egy nap?

Figyelt kérdés
Én szedek C, B, D, E vitamint naponta, de lenne még kollagén, és biotin amit mellé szeretnék, plusz barat cserje tablettakat meg néha halolaj, de kicsit soknak találok napi 5-6 tablettát bevenni. Ti hogy szoktatok?
2021. jan. 24. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy túlzás :) Én azért nem szedek még mást is, mert az étrendemre is odafigyelek, és a többit próbálom ételek formájában bevinni.

2021. jan. 25. 07:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
C-vitamin, D-vitamin, B komplex, vas, ginko biloba és magnézium.
2021. jan. 25. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki multivitamint szed, az mennyiben jobb? Egy multivitaminban a legtöbbször rosszul felszívódó anyagok vannak. Aki ezekhez tényleg hozzá akar jutni, az olyan termékeket választ, amik jól felszívódnak és ezek főleg olyanok, amikben csak egy hatóanyag van. Én simán szedek szelént, rutint, C, D-vitamint külön, B-komplexet, K-komplexet, nyomelem komplexet, külön magnéziumot és külön jódot, máriatövismagot, meg probiotikumot. Nem is mind tabletta, több folyadék is van. Ez egy kompromisszum, de ezekre tényleg szükségem van, úgyhogy megpróbálom őket az elérhető leghatékonyabb változatban szedni. Ha sok darab, hát sok. Egy multival nem mennék semmire.
2021. jan. 25. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!