Ha fogyókúrán vagyok ,viszont nagyon erős az éhségérzetem,főleg mikor este munka után haza megyek,akkor milyen praktikák vannak arra hogy telítettség érzetem legyen?
Figyelt kérdés
Azon kivűl hogy benyomok egy 32cm- es pizzát...😅
A Segítséget előre is köszönöm
2021. jan. 20. 15:02
11/15 anonim válasza:
Jaj ezek az okoskodások.
Keto diétán vagyok, de ígyis eszek gyümit!
63 kg-ról fogytam 53ra, és még mindig minden nap eszek valami finom, Anyu kertjéből fagyasztottat. A napi 40-50 g ch-ból 30at minimum azzal töltök ki. Egy kis eper, málna nagyon jól tud esni, ch sem sok benne. Ez a baj az emberekkel, mesterséges vitaminokon élnek, sz igazit meg kiiktatják.
Amúgy mindenki eszik valamennyi cukrot, ha nem eszek gyümit akkor a csokit kívánom, inkább ezt választom...
13/15 anonim válasza:
Párolt répát eszem ilyenkor üresen. A nyers répa is jó, ha nincs türelmed a pároláshoz.
14/15 anonim válasza:
Én ilyenkor megiszom egy nagy pohár vizet. Az segít elnyomni az éhségérzetet, és kicsit becsapja az agyadat, hogy mégis csak van valami a gyomrodban. Illetve moss fogat előbb, mint ahogy szoktál lefekvés előtt. Akkor majd kétszer kell meggondolnod, hogy megéri e enni maga a bűntudat miatt és azért, mert akkor még egyszer fogat kell mosni és oda az elhatározás. Nekem ezek jöttek be.
15/15 A kérdező kommentje:
11/14
Ha szabad kérdeznem,a ketó diéta betartásához honnan inspirálódsz?elő vagy fizetve valamilyen ketós appra,vagy csak simán kinézel ketós recepteket?
2021. jan. 30. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!