Ha fogyókúrán vagyok ,viszont nagyon erős az éhségérzetem,főleg mikor este munka után haza megyek,akkor milyen praktikák vannak arra hogy telítettség érzetem legyen?
Figyelt kérdés
Azon kivűl hogy benyomok egy 32cm- es pizzát...😅
A Segítséget előre is köszönöm
2021. jan. 20. 15:02
1/15 anonim válasza:
túl nagy adagot csökkentesz vagy ilyenek ha sokáig nem bírod, és azzal számolj, hogy ha valamiből keveset viszel be a szervezeted szépen dönthet úgy hogy többet raktároz.
2/15 anonim válasza:
Kiegyensúlyozott étkezés egész nap.
Esetleg este betolhatsz még egy smoothie-t. Az eltelít.
3/15 anonim válasza:
Egész napos étkezés, sokszor kicsi, esetleg,ha jót akarsz enni, akkor párolt zöldség, soványabb húsok, stb,abból bőven lehet enni.
4/15 anonim válasza:
Aha, szmúti, tömény, folyékony cukor, felszívódást lassító rostok nélkül, utána rakétaként süvít az égbe a vércukra, aztán olyan hirtelen zuhan le, hogy felfalja utána a hűtőt.
5/15 anonim válasza:
#4 érdekes, én tudok olyan készíteni ami a te smoothied ellentettje! Okoskodni meg akkor kell, ha értesz is hozzá.
6/15 anonim válasza:
Egyél valamit, de ne pizzát. Mondjuk egy szelet húst párolt zöldségekkel, vagy egy rántottát.
7/15 anonim válasza:
Búzakorpa tabletta! Nagyon tudom ajánlani! Étvágycsökkentő, és telítettség érzetet ad.
8/15 anonim válasza:
#5 mutasd a szmútidat ami nem tömény cukor, és nem folyékony. A gyümölcs - megsúgom - cukor. Ha leturmixolod, akkor gyorsan felszívódó folyékony cukor. Mintha cukros vizet innál. Nem kéne okoskodni, és pocsék tanácsot adni, ha nem értesz hozzá. Tudom, hogy k va nagy hipszter divat a szmútizás, de rohadt egészségtelen.
9/15 anonim válasza:
Nem csak gyümölcs smoothie létezik, kedves utolsó.
10/15 anonim válasza:
Igyál meg fél liter bubis vizet, az eltelít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!