Mi lehet a gond a gyomrommal?
Figyelt kérdés
Úgy kb egy másfél éve kezdődütt,akkoriban még csak olyan tünteim voltak,hogy rendszeresen napokig székrekedésem volt majd előfordult,hogy utána meg ment a hasam párnapig.Ez cikklusokban van,heteking székrekedéssel küzdök,majd normálisan tudok üríteni és nem tudom miért.Mostanra viszont már más is van,nagyon könnyen felpuffadok és telítődök,régen megtudtam enni egy egész adagnyi ételt,mostanra örülök,ha a felét megtudom enni és ha véletlenül többet eszek akkor szenvedek órákon keresztül,hasfájással kissebb pontokban a hasamon/kissebb hányingerrel és puffadással.Ehhez jönn maga tény is,hogy eléggé könnyen fogyok.Eddig Norma flourral próbálkoztam,tudom nem a legjobb de eddig tünetileg tudott segíteni,illetve ha nagyon nagyon felvagyok puffadva akkor espumisant veszek be.Évente járok Vérvételre és már házi orvosmnak is mondtam,de semmi.(Ha számít edző terembe járok többször egy héten,de mivel könnyen fogyok és nem tudok többet enni a megszokottnál nem nagyon változik a testem.)2020. aug. 19. 22:01
1/2 anonim válasza:
Etelallergiad nem lehet? Felszivodasi zavar ilyesmi
2/2 anonim válasza:
Ez rengeteg dologtól lehet. A háziorvosodtól határozottan kérj beutalót gasztroenterológiai szakrendelésre. Vérképed rendben? Süllyedés? Kérj bővített vérkép-vizsgálatot tumormarkerekkel, májenzimekkel. A másik, hogy nem tudom, mennyi pénzed van meg hol laksz, de elmehetnél egy magán hasi ultrahangra. Több napos egészségügyi labirintusban való bolyongást megspórolsz vele, ha a gasztro szakrendelésre már friss vérképpel és ultrahanglelettel érkezel. Egyébként magán helyeken az ultrahang orvosi vizsgálat nélkül tízezer ft körül van. Lehet simán ételallergiád, ahogy az első írta, lehet máj- vagy epeprobléma, lehet irritábilis bélszindróma, bélgyulladás, stb. Járj a végére, mert a leírás alapján nagyon nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!