A babtól, hüvelyesektől annyira felpuffadok, úgy feszít/fáj/görcsöl a hasam miután ilyeneket ettem. Van valami ötlet/tipp amivel könnyebben menne ezeknek az emésztése?
Figyelt kérdés
Imádom ezeket az ételeket, és próbálnék átállni a kevesebb hús fogyasztására, de a hüvelyesektől nagyon szenvedek.
Görcsöl, fáj a hasam, teljesen fel van fújódva a hasam, annyira feszít.
2021. jan. 4. 18:40
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki az espumisant. Vagy egyszerűen ne edd őket. Nekem a tejtermékekről volt nagyon nehéz lemondanom, de muszáj volt tejérzékenység miatt. Hiába szeretsz valamit, ha a szervezetednek nem jó, ne egyed, mert csak ártasz vele.
3/6 anonim válasza:
Hosszú áztatás (én fél-1 napig szoktam, a levét többször lecserélem), aztán tiszta vízben kell megfőzni. Főzz bele babérlevelet is. Ha így is puffadsz, akkor szerintem ne erőltesd, egyél inkább húst, tojást, esetleg túrót, sajtot.
4/6 A kérdező kommentje:
Igyekeznék elhagyni az állati eredetű dolgokat, ezért próbálkozok jobban a hüvelyesekkel, mert nem csak salátán akarok élni ha növényi táplálkozásra átállok.
2021. jan. 5. 09:59
5/6 anonim válasza:
Akkor is, ha tönkremész bele? Hát, te tudod...
6/6 anonim válasza:
#4 manapság annyi vegán kaja van, mint égen a csillag, nem csak salátát meg hüvelyeseket lehet enni. Növényi sajtok, tejtermékek, húsok, bármi elérhető. A folytonos hasfájást a hüvelyesek miatt hamar meg fogod unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!