A kenyér milyen fajta szénhidrát?, amik lehetnek:-cukor -keményítő -cellulóz
Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 20:15
1/2 anonim válasza:
Attól függ, ha a bolti silány minőségűre gondolsz, aminek a 90%-a adalékanyag és mindenféle sz..r, az gyorsan felszívódó szénhidrát.
Viszont, ha te saját magadnak készítesz 100%-ban lisztből és adalékmentes kenyeret, az lassan felszívódó szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!