Ha 100 g csirkehúsban csak 22 g fehérje, 3 g zsír és 0 a szénhidrát, akkor mi teszi ki a hús többi részét?
Figyelt kérdés
Rengeteg ételt megnéztem, és egyiknél sem jön ki messze az egész.2020. nov. 11. 11:19
1/6 anonim válasza:
víz... a te tested 65-70%-a is víz, a csirke, alma, stb sem kivétel
2/6 anonim válasza:
Varázslat! Ami az atomok között cirkulál!
3/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden élelmszer nagy része - 60-80% fölött - vízböl áll, ha nem így lenne, akkor minden teljesen száraz lenne, amit nem lehet elfogyasztani.
HA a 100 g csirkére kiszámolod, hogy 70-80% víz van benne, akkor a maradék stimmel.
4/6 anonim válasza:
Gyújtsd fel, a végén, ami megmarad, az a kis széndarabka, abból állt. Egyébként szerintem 20 alatt van a fehérje része, mert a mellhúst ma már tudják vizesíteni. A máj is hasonló értékekkel rendelkezik, de érdekes, az nem megy össze majd fele akkorára, a mellfiléből meg annyi vizet kidob, hogy fedő nélkül is lehet főzni.
5/6 anonim válasza:
Szója, adalékanyag, térfogatnövelőszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!