Csináltam teljes kiőrlésű rozslisztből és csökkentett szénhidrát tartalmú panírmorzsaból rántott húst.Miben különbözik a fehér lisztestől?Mennyivel jobb és egészségesebb?
Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 21:32
1/6 anonim válasza:
Szerintem semennyivel, de az a kis panír nem sokat számít.
2/6 anonim válasza:
Gondolom azert csinaltad ezekbol mert te is pontosan tudod, hogy miben kulonbozik...
Vagy ha nem tudod, minek csinaltad ilyen alapanyagokbol?
3/6 anonim válasza:
Sütőben süsd.
Bepanirozod, alá sutopapir. Nem raksz semmi zsiradékot a papírra, csak a húsra egy minimalisat.
Kb 45percig süsd, felénél fordítsd meg.
Ennek így van is értelme, amúgy az a kis liszt meg panirmorzsa önmagában nem sokat ér, ha nagycsomo étolajban sutod ki, amit jó magába szív a hús.
4/6 anonim válasza:
Nem sokkal. A fő baj a rántott hússal, hogy a növényi olajokban hő hatására rákkeltő anyagok keletkeznek, ezt a panír és a hús magába szívja, és te meg megeszed.
Az a legjobb, ha a rántott húst elfelejtjük. Annyi más módja van a hús elkészítésének.
5/6 anonim válasza:
Ami szénhidrát csökkentett az nem hízlal annyira, de általában nem egészségesebb mint ami nem az. A teljes kiőrlésű az picit egészségesebb, de abban csak minimálisan kevesebb a ch. Viszont ha olajban sutod akkor rengeteg plussz kalória :(
6/6 anonim válasza:
#4: Nem csak étolajban lehet ám sütni (bár tény, hogy a többség abban szokta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!