Hogy tudtam 14 kilót hizni egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A nyáron kezdtem bele egy hosszabb diétába és ezzel együtt elkezdtem edzeni is. Azóta sikeresen fogytam 23kg-ot, így 130rol lementem 107-re. Azonban így hogy az edző termeket bezárták, azelőtt két hétig én voltam karanténban, jó formán egy hónapja nem tudtam edzeni menni. A diétát továbbra is folytatom, minden nap kalória deficitem van. Mégis az utóbbi hónapban vissza híztam 116kg-ra. Mi állhat a háttérben? 20/F2020. nov. 30. 14:58
11/12 anonim válasza:
De miert nem edzel? Nem ertem, otthon is lehet. Ajanlom az intenset edzeseit, nagyon jol felepitett az edzesterv, es nagyon szep eredmenyeket lehet elerni vele, nemtol fuggetlenul (ja es ingyenes). Ezen kivul persze letezik mas is, csak nekem tenyleg nagyon bejott, de nem fuzodik erdekem hozza, nem azert reklamozom :D
Persze nyilvan kellenek majd sulyok is, de addigra remeljuk nyitva lesznek az edzotermek. Ha nem, akkor otthonra is be lehet szerezni ezt-azt.
12/12 anonim válasza:
A kérdésből megtudhattuk, hogy 116-107=14...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!